Interim Management Assistent

Solliciteer
87 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
Categorie: Management en Administratie
Branche: -
Uren per week: 24
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Management- / office assistent (24 uur per week)

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Management- / office assistent heb je een veelzijdige functie. Je bent actief op de werkgebieden facilitair en secretariaat:

  • Facilitair: Je zorgt dat op kantoor facilitair alles op rolletjes loopt, denk aan post en archief, het inkopen en beheren van kantoorartikelen en verzorgen van (vergader)ruimtes en catering. Verder houd je contact met diverse facilitaire partijen (zoals schoonmaak) en ondersteun je bij het wagenparkbeheer. Je houdt in de gaten dat ons gebouw er netjes en verzorgd uitziet en houdt toezicht op de groenvoorziening, schoonmaak, afvalverwerking en beveiliging.
  • Secretariaat: Je ondersteunt bij de bureauorganisatie rond de werkzaamheden van de bestuurder en het managementteam, zoals agendabeheer en correspondentie. Ook bewaak en registreer je klachtenmeldingen en ben je één van de kerngebruikers van het klantensysteem (Tobias AX). Tijdens afwezigheid van de Managementassistent neem je haar taken waar, denk aan het organiseren en notuleren van vergaderingen van MT en OR.

Wat vragen we van jou?
Je bent dienstverlenend, geordend, proactief en een initiatiefnemer: je stapt gemakkelijk op mensen af en trekt werk naar je toe. Je bent resultaatgericht, hebt aandacht voor details en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Plannen en organiseren is je tweede natuur. Je schakelt snel, houdt van diversiteit in je werk en kunt hierbij omgaan met pieken. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt mbo+ werk- en denkniveau aangevuld met relevante werkervaring. Natuurlijk is kennis van een woningcorporatie en de volkshuisvesting een pre, maar omdat jij een nieuwsgierige instelling hebt, kunnen we je dat snel leren.

 Jouw team
Je maakt deel uit van het team Office Management & Communicatie. Het team bestaat uit een Managementassistent en Communicatieadviseur en jou natuurlijk! Kom jij ons team versterken?

Waaraan draag je bij?

Met zo’n 50 collega’s zetten we ons dagelijks in om onze klanten te voorzien in goed wonen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. We hebben zo’n 4.900 woningen inclusief zorgappartementen, studentenkamers en maatschappelijk vastgoed. Betaalbaarheid voor onze huurders, goede dienstverlening, kwaliteit en leefbaarheid zijn voor ons erg belangrijk. We willen de beste woningcorporatie zijn voor Dronten en voor onze huurders en woningzoekenden in Dronten met een kleine portemonnee de goede dingen doen.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Vacature